Kon. FC. Jong Vlaanderen Kruibeke

Jaarlijkse foto's

Het jeugdbestuur heeft deze week de momenten doorgestuurd waarop de individuele- en teamfoto's genomen zullen worden. Mag ik vragen dat iedereen tijdig aanwezig is en in de opgelegde outfit? Dat maakt het voor m'n collega-fotograaf bij Bazel en voor mezelf een pak makkelijker werken. Tot maandag of dinsdag !

 

1e elftal haalt 5 op 9

K.J.V. Kruibeke ontving op de derde speeldag het nog puntenloze V.K. White Boys Sint-Niklaas. Inzet van de match voor onze groen-witten was een plaats in de top-3, gezien de andere resultaten van het weekend. JV Kruibeke kwam echter niet te scoren. Aangezien dat White Boys ook niet lukte, begon de wedstrijd zoals hij begon, met 'n brilscore. In de stand is Kruibeke nu gedeeld 5e. Zie "Eerste Elftal". 

Nieuwsblog KJV Kruibeke

KJV Kruibeke speelde vandaag de voorlaatste speeldag in 2e provinciale C van het seizoen 2022-2023. KFC St-Gillis-Waas kwam op bezoek op Kerkeputten. Naast de voorlaatste speeldag van deze lopende competitie was het tevens het afscheid van BRAM MAES voor het thuispubliek

 

Bram was jaren 'n certitude bij JV Kruibeke maar speelde bijvoorbeeld eerder ook bij KVV Klauwaerts Kemzeke (inmiddels ter ziele gegaan en opgevolgd door SK Kemzeke). Bram was er ook bij toen JV Kruibeke in 2018 kampioen speelde in 2e provinciale. 

 

Tegen KFC St-Gilis-Waas was het wachten tot na de rust eer de score geopend werd. Maxim Van Ruijssevelt was aan de rust Ben Lardenoit komen vervangen. "Vers" op het veld wist hij in de 1e minuut al direct te scoren. Thyssens scoorde nog wel tegen, maar Jens Matthijssens en Daan Van Droogenbroeck hielpen Kruibeke aan een 12 op 12 uit de laatste 4 speeldage.

 

Volgende week gaat JV op verplaatsing naar kampioen Doorslaar. 

Hou ook 6 mei vrij: onze eindeseizoens-club-bbq staat in het teken van het afscheid van Bram.