Kon. FC. Jong Vlaanderen Kruibeke

Jaarlijkse foto's

Het jeugdbestuur heeft deze week de momenten doorgestuurd waarop de individuele- en teamfoto's genomen zullen worden. Mag ik vragen dat iedereen tijdig aanwezig is en in de opgelegde outfit? Dat maakt het voor m'n collega-fotograaf bij Bazel en voor mezelf een pak makkelijker werken. Tot maandag of dinsdag !

 

1e elftal haalt 5 op 9

K.J.V. Kruibeke ontving op de derde speeldag het nog puntenloze V.K. White Boys Sint-Niklaas. Inzet van de match voor onze groen-witten was een plaats in de top-3, gezien de andere resultaten van het weekend. JV Kruibeke kwam echter niet te scoren. Aangezien dat White Boys ook niet lukte, begon de wedstrijd zoals hij begon, met 'n brilscore. In de stand is Kruibeke nu gedeeld 5e. Zie "Eerste Elftal". 

Nieuwsblog KJV Kruibeke

We zijn er wat later mee dan andere jaren, maar de foto's van onze (jeugd)ploegen volgen nog.

Door (of dankzij) de samenwerking van SVE Bazel hebben we een hoop meer spelers te fotograferen, waardoor de foto's ook wat later online komen.

 

Poseerden alvast wel voor de lens van de fotograaf:

Onze A-kern en Beloften, samen op 1 foto.

 

 

Mét de nieuwe shirtsponsor, Blitz Power Charger. Blitz Power is een onderdeel van Hertsens, al jarenlang een trouwe sponsor van JV Kruibeke. Hertsens is gekend als transportbedrijf, maar heeft ook een vastgoedafdeling en sinds kort dus "Blitz Power Charger", dat stijlvolle laadpalen voor elektrische wagens op de markt brengt. Meer weten? Zie: https://blitzpower.com .