Kon. FC. Jong Vlaanderen Kruibeke

Jaarlijkse foto's

Het jeugdbestuur heeft deze week de momenten doorgestuurd waarop de individuele- en teamfoto's genomen zullen worden. Mag ik vragen dat iedereen tijdig aanwezig is en in de opgelegde outfit? Dat maakt het voor m'n collega-fotograaf bij Bazel en voor mezelf een pak makkelijker werken. Tot maandag of dinsdag !

 

1e elftal haalt 5 op 9

K.J.V. Kruibeke ontving op de derde speeldag het nog puntenloze V.K. White Boys Sint-Niklaas. Inzet van de match voor onze groen-witten was een plaats in de top-3, gezien de andere resultaten van het weekend. JV Kruibeke kwam echter niet te scoren. Aangezien dat White Boys ook niet lukte, begon de wedstrijd zoals hij begon, met 'n brilscore. In de stand is Kruibeke nu gedeeld 5e. Zie "Eerste Elftal". 

Nieuwsblog KJV Kruibeke

De RBFA heeft de loting voor de HofmanCup (Beker van Oost-Vlaanderen) bekendgemaakt.

 

JV Kruibeke is ingedeeld in de reeks "Waasland". In de 2e ronde staat er mogelijks een interessante derby tegen eersteprovincialer KVK Svelta Melsele op het programma.

 

Loting Heren:

Ronde 1: KJV Kruibeke - VK Robur Moerzeke Hamme

Heen: 30/07/23, terug: 06/08/23

 

Bij winst: Ronde 2: KVK Svelta Melsele A - (winnaar JV - VKRMH)

13 augustus 2023

 

Bij winst: Ronde 3: 

Thuiswedstrijd tegen de winnaar van SK Denderhoutem - winnaar (Velzeke - Massemen).

20 augustus 2023

 

Bij winst: Ronde 4:

27 augustus 2023

 

Loting Dames:

Bij de dames wordt niet gewerkt onder de vorm van rechtstreekse uitschakeling, maar wel onder een competitieformat waarin elke club 4 wedstrijden speelt. JV begint op verplaatsing bij Avanti Stekene op 3 september. Op 10 september ontvangt het Schoonaarde B. Op 17 september wacht een verplaatsing naar Schroevers Moorsel, en tenslotte ontvangt JV thuis VK Jong Geraardsbergen op 24 september. (nb: aanvangsuren en speeldagen kunnen nog gewijzigd worden in onderling overleg.)