Kon. FC. Jong Vlaanderen Kruibeke

Jaarlijkse foto's

Het jeugdbestuur heeft deze week de momenten doorgestuurd waarop de individuele- en teamfoto's genomen zullen worden. Mag ik vragen dat iedereen tijdig aanwezig is en in de opgelegde outfit? Dat maakt het voor m'n collega-fotograaf bij Bazel en voor mezelf een pak makkelijker werken. Tot maandag of dinsdag !

 

1e elftal haalt 5 op 9

K.J.V. Kruibeke ontving op de derde speeldag het nog puntenloze V.K. White Boys Sint-Niklaas. Inzet van de match voor onze groen-witten was een plaats in de top-3, gezien de andere resultaten van het weekend. JV Kruibeke kwam echter niet te scoren. Aangezien dat White Boys ook niet lukte, begon de wedstrijd zoals hij begon, met 'n brilscore. In de stand is Kruibeke nu gedeeld 5e. Zie "Eerste Elftal". 

Nieuwsblog KJV Kruibeke

De jeugdreeksen voor 2023-2024 zijn bekendgemaakt.

Net zoals de afgelopen jaren worden er 2 aparte competities georganiseerd, waarbij de puntenteller telkens op nul herbegint: Eerst van september tot december, en een nieuwe competitie van januari tot mei. Clubs hebben na de 1e competitie de kans om hun ploegen in een hoger of lager niveau in te schrijven, om het voor iedereen leuk en spannend te houden.

Dit geldt voor alle jeugdreeksen, maar NIET voor onze Beloften. Zij spelen in een reeks met 16 ploegen, één competitie van september tot mei.

 

De ploegen van KJV Kruibeke zijn als volgt ingedeeld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de kalenders?

Die zijn nog niet bekendgemaakt. Daarvoor is het nog enkele weken wachten. Traditioneel zijn deze eind juli beschikbaar.

 

bron: Excelbestand van Voetbal Vlaanderen / RBFA.