Kon. FC. Jong Vlaanderen Kruibeke

Jaarlijkse foto's

Het jeugdbestuur heeft deze week de momenten doorgestuurd waarop de individuele- en teamfoto's genomen zullen worden. Mag ik vragen dat iedereen tijdig aanwezig is en in de opgelegde outfit? Dat maakt het voor m'n collega-fotograaf bij Bazel en voor mezelf een pak makkelijker werken. Tot maandag of dinsdag !

 

1e elftal haalt 5 op 9

K.J.V. Kruibeke ontving op de derde speeldag het nog puntenloze V.K. White Boys Sint-Niklaas. Inzet van de match voor onze groen-witten was een plaats in de top-3, gezien de andere resultaten van het weekend. JV Kruibeke kwam echter niet te scoren. Aangezien dat White Boys ook niet lukte, begon de wedstrijd zoals hij begon, met 'n brilscore. In de stand is Kruibeke nu gedeeld 5e. Zie "Eerste Elftal". 

Nieuwsblog KJV Kruibeke

Vandaag (woensdag 31 mei) is door de Royal Belgian Football Assiociation (RBFA) de reeksindeling voor het seizoen 2023-2024 bij de Senioren bekend gemaakt. In vergelijking met afgelopen seizoen zijn er enkele verwachte maar ook onverwachte wijzigingen:

 

- Kampioen SK Lokeren Doorslaar is er uiteraard niet meer bij. Zij zijn gepromoveerd naar 1e provinciale. De andere reeksgenoten die de eindronde betwistten, zijn allen voortijdig uitgeschakeld en dus opnieuw in 2e provinciale ingedeeld.

- Ook zakkers SVE Bazel en KAV Dendermonde zijn weggevallen. Zij zijn samen ondergebracht in 3e provinciale E. Barragist SK Kemzeke wist zich te redden via de nacompetitie en is opnieuw ondergebracht in 2C.

 

Daarnaast zijn er enkele verschuivingen: SV Zaffelare en Dynamo Klein Gent Beervelde zijn in de Gents getinte A-reeks ondergebracht.

 

De plaats van al deze ploegen in 2C wordt ingenomen door: promovendi KFC Moerbeke, Rangers Opdorp en degradanten FC Heikant Zele, SKN St-Niklaas en SK Grembergen.

 

De volledige reeks:

Sparta Waasmunster, KFC JV Kruibeke, KFC Moerbeke, KFC Vrasene, KFC Heikant Zele, KSK Kieldrecht, KSK Kallo, KV Sint-Gillis, KFC St-Gillis-Waas, KFC Herleving Sinaai, KSK Grembergen, VK White Boys St-Niklaas, KFC Juventus Schoonaarde A, Sportkring Sint-Niklaas, Rangers Opdorp, Sportkring Kemzeke.