KJV Kruibeke dankt haar sponsors...

Een voetbalclub - ook op amateurniveau - overleeft alleen dankzij de inzet van talloze vrijwilligers én sponsors.

 

KJV Kruibeke, als vereniging met circa 150 leden, is één van de grotere verenigingen binnen de gemeente Kruibeke. Op zaterdag en zondag komen talloze spelers, ouders en supporters naar onze accomodatie afgezakt. Dankzij ons  hoofdterrein in kunstgras, is het mogelijk quasi alle wedstrijden en een groot deel van de trainingen, op dit terrein te laten doorgaan. Op die manier bieden we onze partners rondom het veld maximale visibiliteit.

 

De tijd dat sponsoring zich echter beperkte tot "wij plaatsen een paneel, en klaar" is allang voorbij. Sponsoring is een dynamisch gegeven geworden. KJV Kruibeke gaat met u op zoek naar de best passende formule voor uw bedrijf. De klassiekers als boardsponsoring en shirtsponsoring blijven uiteraard bestaan, maar we zien deze als onderdeel van een groter geheel. We helpen u graag om uw zaak in de kijker te zetten, rondom het veld, in de kantine, op onze website of via digitiale weg.

 

Bent u geïnteresseerd om KJV Kruibeke te ondersteunen en tegelijk uw eigen bedrijf in de spotlights te zetten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan via de contactpagina op deze site, of via mail naar johnny@jvkruibeke.be. 

 

Wij bekijken de mogelijkheden graag verder met u.

Het nut van sponsoring...

 

Bestuurslid Wouter VanCaeneghem vertelt hoe hij in contact kwam met Crown.

 

'Als Operations Manager van een bedrijf in St-Niklaas zocht ik een partner voor de levering van nieuwe heftrucks en reachtrucks. Al jaren had het bedrijf vaste leveranciers. Crown was daar niet bij. Toevallig had Johnny Joly 'n jaar eerder een sponsordeal gesloten met Crown. Gewoon uit interesse contacteerde ik Crown. Sales Manager Jelle was direct enthousiast en maakte een mooie offerte. De winnende. Inmiddels rijden er bij ons 7 toestellen van Crown rond. Natuurlijk was de prijs ook de beste - daar kan ik niet buitenom, de regels in een Amerikaanse multinational zijn strikt. Maar zonder de sponsoring had ik waarschijnlijk de "platgelopen paden" bewandeld en was ik nooit bij Crown terecht gekomen. Je kan zeggen dat ze hun sponsoring al in veelvuldig terugverdiend hebben (lacht).'

 

 

Diverse mogelijkheden

 

Samen met u werken we graag een concreet voorstel uit. We luisteren naar uw noden en wensen, en gaan uiteraard verder dan louter "geld incasseren, bordje plaatsen, klaar". Misschien wenst u op een bepaald moment een specifieke actie in de verf te zetten? Een opendeurdag? Een nieuw model dat gelanceerd wordt? Wij kijken wat daar het best bij past.

 

Dankzij de boarding of shirtsponsoring valt uw sponsoring onder "visibiliteitssponsoring", wat mogelijks recht geeft op fiscale voordelen, lees: belastingsaftrek. Mits voldaan is aan de voorwaarden, is deze sponsoring 100% fiscaal aftrekbaar.

 

U merkt het. Sportsponsoring is een interessante manier om uw bedrijf in de kijker te stellen én tegelijkertijd de club te ondersteunen.

 

Neem contact met ons op om te bekijken hoe we de samenwerking vorm kunnen geven.

 

KJV Kruibeke dankt u alvast voor uw interesse en steun.