Cursus Initiator UEFA C

KJV Kruibeke is 1 van de 34 Vlaamse clubs die dit najaar de cursus "Initiator UEFA C" aanbieden op haar terreinen. Deze cursus biedt jeudtrainers de mogelijkheid een erkend diploma van Initiator te behalen, zeker een plus voor elke ambitieuze jeugdcoach. 

INITIATOR UEFA C, wat is dat..?

 

De opleiding Initiator/UEFA C Voetbal is het beginniveau voor iedereen die nog geen diploma heeft en de trainerscursus voetbal wil starten. Tijdens deze praktijkgericht opleiding ga je, samen met de docent en medecursisten, op zoek naar hoe je leuke, leerrijke en actieve voetbaltrainingen organiseert. Na de opleiding kan je zelfstandig aan de slag als trainer-coach en weet je altijd een veilige en uitdagende omgeving te creëren voor jouw team (kinderen, adolescenten of volwassenen). Je weet als geen ander wat het is om geen enkele speler in de steek te laten. Het initiator diploma levert ook het UEFA C certificaat op.

 

 

 

 

Nuttig om te weten:

Deze opleiding gaat door op de terreinen / accomodatie van KJV Kruibeke. Start is voorzien op 15 september 2024. De cursus omvat zowel theorie als praktijk. De lesmomenten zijn voorzien op zondag voormiddag telkens van 9u tot 13u. 

 

 

 

 

Bekijk de flyer hier.

 

 

Inschrijven kan via deze link.

 

Neem gerust contact op met iemand van het (jeugd)bestuur indien je interesse hebt, zodat we dit verder met jou bespreken! Dit kan op de club, of via mail: Marco Cuyt bereik je via marco@ jvkruibeke.be en Pieter De Bot via Pieter@ jvkruibeke.be (spaties weglaten).