Transfers Senioren 2024

KJV Kruibeke is een familieclub en dat mag je ook letterlijk nemen, volgend seizoen hebben we maar liefst 4 (!) broederparen in onze A-kern.
Piet en Tor Van Moere komen beiden over van derdeprovincialer KVK Svelta Melsele B waar ze samen goed waren voor 28 doelpunten. Hiermee halen we ook 2 ex-jeugdspelers van Kruibeke terug naar Kerkeputten (waar ze op amper 200m van het voetbalveld hebben gewoond). Piet (23) bracht zijn eerste 7 seizoenen door op Kruibeke en vervolledigde zijn jeugdopleiding bij Melsele waar hij 11 seizoenen zou blijven en doorbrak in de 1e ploeg. Ook jongere broer Tor (19) deed samen de overstap naar Melsele waar hij ook 11 seizoenen voetbalde en op jonge leeftijd een vaste waarde werd.

Beiden speelden afgelopen seizoen 32 wedstrijden voor KVK Svelta Melsele B in 3e provinciale. Piet scoorde daarin 16 keer en Tor 12 keer. Beiden krijgen nu in Kruibeke de kans om zich een reeks hoger door te zetten en de groen-witte aanvalslinie te versterken. Veel succes op Kruibeke!

 

De komende dagen publiceren we hieronder onze verdere transfers!

Met Michel Van Britsom haalt JV Kruibeke een bekend gezicht terug naar de vertrouwde stal! Omdat Gino Verbeke T1 wordt bij 4e provincialer Sombeke, ging JV op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Met Michel hebben we de geknipte man gevonden voor deze functie: Michel stond zelf meerdere seizoenen onder de lat bij JV Kruibeke en pakte met JV onder andere een titel én de Beker van het Waasland. Later was hij T1 bij Project Dynamisch Kruibeke, KOFC Rupelmonde én ons eigenste JV Kruibeke - destijds zelfs in 1e provinciale. De afgelopen 2 seizoenen was hij keeperstrainer bij reeksgenoot KSK Kallo

Hij vervoegt dus de Kruibeekse staff en krijgt daarbij ook 2 nieuwe keepers onder zijn hoede die hieronder voorgesteld worden:

 

Met Goba Sankoh (22) hebben we een internationaal talent binnengehaald uit Zweden. In de jeugd speelde hij bij IF Sköndal, AIK Akademi en uiteindelijk tot de U21 bij FC Stockholm. In België heeft hij even onderdak gevonden bij Los Incas Antwerpen (4e Provinciale) en Sporting Burcht FC (3e Provinciale) maar komend seizoen verdedigt hij de groen-witte kleuren van KJV Kruibeke.

 

Ilkay Tat (19) begon als 5-jarige bij Wilrijk maar werd al snel weggeplukt door Beerschot waar hij 9 seizoenen zou blijven. De laatste 4 seizoenen stond hij onder de lat bij KSV Aartselaar en afgelopen seizoen was hij er vaste keeper bij de beloften, waar hij 20 matchen onder de lat stond. Verder werd hij 2x opgenomen in de selectie voor de B-ploeg van SV Aartselaar, die in 4e provinciale uitkwam.

 

Jihad Ben Salem is een 25-jarige rechtsvoetige flankspeler uit Zwijndrecht (wat we toch binnenkort ook als onze eigen gemeente mogen beschouwen) die zijn jeugdjaren vooral bij het toenmalige Waasland-Beveren doorbracht en daarna bij clubs heeft gespeeld in nationale reeksen zoals Hoogstraten VV, SV Bornem, KVK Svelta Melsele, en enkele clubs in Provinciale reeksen zoals KSK Kallo, Walem en Sporting Burcht FC waar hij afgelopen seizoen een vaste speler in 3e provinciale was. Hij kwam er aan 32 selecties en scoorde daarin 4 doelpunten voor de geel-blauwen.

Bedankt, Gino Nauwelaers, voor de foto van Jihad in outfit van Sp. Burcht.

 

Ook Stanny De Beule (34) komt uit de jeugdrangen van Waasland-Beveren waar hij zelfs met de A-kern mocht meetrainen. Zijn voetbalcarrière bracht hem bij Verrebroek, Hoger Op Kalken, KFC Sint-Gillis-Waas en TK Meldert. De afgelopen 5 seizoenen werd hij een certitude bij SK Lokeren Doorslaar (afgelopen seizoen in 1e provinciale) en speelde zo dus al regelmatig tegen groen-wit. Deze ervaren en polyvalente middenvelder/aanvallende flankspeler mocht al eens kampioen spelen met HO Kalken en Doorslaar en hoopt als ouderdomsdeken zijn ervaring door te geven aan de jonge kern van KJV Kruibeke. De foto hierboven komt van SportRegio.be, waar de afgelopen jaren verschillende interviews met Stanny verschenen. In 1e provinciale was hij vorig jaar goed voor 25 wedstrijden in het paars-rode shirt van SK Lokeren Doorslaar. Hij vond ook 2x de weg naar de netten.